28 Ağustos 2014 Perşembe

Venetian Seafood Stew

Doğranmış 3 kereviz sapı,
Doğranmış 2 büyük havuç,
1 büyük soğan, doğranmış
3 diş sarımsak, doğranmış
2 adet defne yaprağı
3/4 kavanoz Passata domates püresi
1 domates doğranmış olabilir
1 su bardağı (240 ml) beyaz şarap
1 Kg istiridye
450 gr karides
675 gr halibut
450 gr Yengeç bacakları
1 Kg midye
Biber Bir tutam pul
Tuz ve karabiber
Kıyılmış maydanoz, garnitür
Tost Baget 6 dilim

Sebze için 15 dakika kadar sote 1. ilk beş maddeler, saydam ve yumuşatılır.

2. Passata domates püresi, doğranmış domates ve şarap ekleyin ve 20 dakika pişirin. Istiridye ekleyin ve kaynamaya 3 - 4 dakika.

Daha 6 dakika - 3. daha sonra 5 için kaynamaya, kalan deniz, artı biber gevreği bir tutam ekleyin.

Hemen servis 4., suyu tüm kadar emmek için kıyılmış maydanoz ve tost Baget ile süsleyın afıyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder